Storytelling
Storytelling | Guido Everaert
VERHALEN MAKEN MERKEN

Storytelling is meer dan alleen verhaaltjes. Al te vaak wordt in de marketingwereld een perspectief gehanteerd dat erg merk- en organisatiegeoriënteerd is. Waarna men zich de vraag stelt waarom iets niet aanslaat. De reden is simpel: omdat het niet boeit. Omdat er niemand op zit te wachten. Het vertellen van verhalen is een kunst.

€ 24,99

Storytelling atlas
Storytelling atlas | Suzanne Tesselaar
HET LANDSCHAP VAN VERHALEN EN VERANDEREN

Dit boek gidst de lezer door de wereld van storytelling. Onderweg beschrijft het de rol, de functie, het effect en de impact van verhalen op veranderingen. Met praktische voorbeelden en wetenschappelijke onderbouwing. De atlas bestaat uit zes prachtige landkaarten, die elk een specifiek onderdeel van het storytelling-landschap beschrijven.

€ 24,50

ondernemen als way of live
Ondernemen als way of life | Pieterjan van Wijngaarden
3 KERNVRAGEN OM IETS MOOIS TE MAKEN VAN JE WERKENDE LEVEN

Werk doen waar je plezier aan beleeft en dat waarde heeft voor anderen. Elke dag fluitend aan je werk beginnen, omdat je met je talenten en ambities aan de slag kunt. Werk maken van je dromen en idealen. Hoe doe je dat? Het is een way of life!

€ 14,99

De rampondernemer
De Rampondernemer | Frank Krake
OVERWINNEN ALS ALLES TEGENZIT

Dat één man de dupe kan zijn van zoveel rampspoed lijkt onwaarschijnlijk. Toch is De rampondernemer een waargebeurd verhaal, een verhaal over veerkracht en doorzettingsvermogen. Keer op keer lukt het hem met soms buitenaardse inspanning zijn bedrijf van de ondergang te redden. In dit boek haalt hij nog één keer alles uit de kast…

€ 19,95

Beter bloggen
Beter Bloggen | Karin Ramaker
EEN NIEUWE MANIER VAN VERHALEN VERTELLEN

Een motiverend doe-boek voor iedereen die overweegt zakelijk te gaan bloggen maar niet weet waar te beginnen, of die ermee is begonnen maar vastloopt. Aan de hand van motiverende voorbeelden en praktische opdrachten spreek je je creativiteit aan, vind je inspiratie voor blogs en ontwikkel je je eigen stijl.

€ 17,95

zzp
Traction | Gabriel Weinberg
HOW ANY STARTUP CAB ACHIEVE EXPLOSIVE CUSTOMER GROWTH

As Gabriel Weinberg and Justin Mares learned from their own experiences, building a successful company is hard. For every startup that grows to the point where it can go public or be profitably acquired, hundreds of others sputter and die.

€ 19,81

Eén fan per dag | Jos Burgers
VAN DE MEESTER VAN DE EYEOPENERS.

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve.

€ 20,-

Blue Ocean Strategy | Chan Kim, Renée Mauborgne
VAN HEVIGE CONCURRENTIESTRIJD NAAR EEN ONONTGONNEN MARKT.

Al tien jaar is de theorie (net als de term ‘Blue Ocean’) een begrip onder managers, ondernemers en marketeers. In hun boek beargumenteren Kim en Mauborgne dat hevige concurrentiestrijd slechts leidt tot een bloedige, rode oceaan van rivalen die vechten om een almaar krimpende winstmarge. Gebaseerd op een uitgebreide studie onder 150 bedrijven pleiten zij voor een creatie of ontdekking van een nieuwe, onontgonnen markt: de blauwe oceaan.

€ 26,72

Bekijk ook eens de levende boekenlijst die is gemaakt voor en door zzp’ers. Hier kun je ook je eigen boeken toevoegen!

Feilloos Adviseren | Peter Block
MUST-READ VOOR IEDERE ADVISEUR.

Dit boek beschrijft de onderwerpen die in elk stadium van het adviesproces uw aandacht vragen en vertelt hoe u moet omgaan met cliënten in verschillende situaties. Speciale aandacht voor de invloed van moderne communicatiemiddelen en het omgaan met lastige cliënten. Richtlijnen, voorbeelden en een checklist.

€ 44,99

Handboek voor wereldburgers | Esther Jacobs
LAAT JE NIET BEGRENZEN DOOR HET SYSTEEM.

Zowel voor (wannabe) wereldburgers als ‘thuisblijvers’. In dit avontuurlijke leesboek vertelt Esther Jacobs hoe ze wereldburger werd. Met veel praktische tips over lifestyle, werk, belastingen en verzekeringen. Ook delen andere wereldburgers, digital nomads en vrije denkers, waaronder Jacob Gelt Dekker, hun ervaringen.

€ 20,- AANBIEDING: GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!

Lanceren kan je leren | Marjan Crabtree & Denise Hulst
VOOR ONDERNEMENDE INTERNETVROUWEN

Ben jij een vrouwelijke internet ondernemer? Ben je wars van gladde verkooppraatjes en krijg je jeuk bij de gedachte aan moeten verkopen? Met deze uitgekiende en geteste mix van (neuro) marketing, psychologie en een schat aan praktische ondernemers-vaardigheden creëer je een enorme voorsprong. Maak je (online) dromen waar!

€ 19,90

Eckharts notes | Eckhart Wintzen
TIEN JAAR NA DATO GEEFT ECKART ZIJN GEHEIM PRIJS VAN ZIJN SUCCESFORMULE

In Eckart’s Notes zit veel humor en zelfspot over de succesformule, waarmee hij zijn BSO/Origin liet groeien van onverwacht eenmansbedrijf tot ongekende multinational. Het staat vol met ideeën en ‘gouden tips’ en is geschreven voor iedereen die met management te maken heeft: ondernemers, managers, studenten en docenten, en het thuisfront!

€ 29,50

In beeld met instagram | Kirsten Jassies
WAAROM JE INSTAGRAM ZOU KUNNEN GEBRUIKEN?

Deel alles wat je ziet met de wereld via Instagram. In dit praktische boek staat beschreven hoe je dit populaire platform privé en zakelijk kunt inzetten en hoe je snel meer likes en comments kunt verzamelen.

Linkedin marketing | Martine Meijburg
DE WAARDE VAN LINKEDIN

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld, maar hoe zet je het succesvol in als marketingtool? Volgens LinkedInexpert Martine Meijburg is er voor bedrijven en zelfstandige professionals nog een wereld te winnen op LinkedIn

Stoppen & doorgaan | Margriet de Schutter
OVER HET LEVEN NA TOPSPORT.

Topsporters zetten alles aan de kant voor dat ene doel: een gouden medaille. Maar hoe moet je verder als die ene zekerheid wegvalt, als je moet stoppen met sporten? Margriet de Schutter, voormalig shorttrackschaatster, vertelt in haar boek Stoppen en Doorgaan openhartig over haar leven als topsporter en het leven dat daarop volgde.

Bekijk ook eens de levende boekenlijst die is gemaakt voor en door zzp’ers. Hier kun je ook je eigen boeken toevoegen!

Stuur ons een bericht: