Groei mee met hét netwerk van slimme zzp’ers

Wij helpen je door middel van antwoorden op je vragen,

Advertorial
Language Lover

exclusieve acties voor zzp’ers en inspirerende events!

Laten we bij het begin beginnen…

Welkom bij het ZTalks Collectief! We voelen ons vereerd dat je hier komt kijken bij ons netwerk van hogeropgeleide zzp’ers.

 

Onze missie is om jou te binden, te boeien en te bewegen. Daarvoor werken we samen met grote partijen, die zich aan ons binden als partners, en delen we de talenten van zo veel mogelijk slimme ondernemers uit onze community.

 

ZTalks bestaat al heel lang en we snappen dat als je hier voor de eerste keer komt dat alle informatie dan een beetje overweldigend kan zijn. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, met een deel van onze beste artikelen en interviews, om jou op gang te helpen in je ondernemers-uitdagingen:

 

Stap 1: Leer ons kennen

  1. Diep onderzochte en extreem actiegerichte inhoud. Wij werken hard om artikelen te schrijven die waarde toevoegen en jouw tijd waard zijn (zelfs al zijn ze soms lang).
  2. Vermindert rommel. Er zijn al genoeg matige blogs op het internet, dus er is geen enkele reden om nog een matige blog daaraan toe te voegen. Als wij schrijven over een onderwerp, is het ons doel dat jij niet nog meer artikelen nodig hebt, maar dat al je vragen zijn beantwoord.
  3. Alleen slimme ondernemers. Wij schrijven voor hogeropgeleide zzp’ers. Geen goedkope artikelen, zoals “10 tips voor meer likes” of “Hoe voeg je een afbeelding toe aan je post”. Er zijn al genoeg basis artikelen en veel te weinig artikelen voor gevorderden.

 

Stap 2: Word deel van ons netwerk

We publiceren wekelijks meerdere nieuwe, leerzame artikelen online, dus om niet achter te lopen op de rest, kun je je hier inschrijven.

 

Dan krijg je updates van onze lievelingsevenementen, maak je kans op vette prijzen (zoals onze eerdere gratis reizen naar CuracaoKaapverdië en binnenkort naar Dubai!) en krijg je een melding als we weer een leerzaam XXL-artikel online zetten.

 

Stap 3: Geniet van onze meest populaire artikelen!

In totaal staan er meer dan 100 artikelen op de website (en dan tellen we de magazines dus niet eens mee!), dus je hebt flink wat in te halen! Maar oké – hier heb je een snelle samenvatting van onze meest populaire artikelen:

Nog een paar leukigheden:

Maar als je écht wilt groeien, dan weet je dat je bij ons lid moet zijn!

Wil jij écht groeien?

  • Toegang tot de zzp-community
  • 4x per jaar gratis het ZTalks Magazine
  • Korting op alle events, workshops en masterclasses
  • Onbeperkt leren van onze whitepaper-database
  • Mogelijkheid tot deelname aan de zzp-revoluties
0Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search