Bouw jouw story samen met een storytelling-expert!

Masterclass Storytelling voor zzp’ers

7 juni | 19:30-22:00

Over de Storytelling Masterclass

In deze digitale maatschappij waarin informatie voor het oprapen ligt is het vermogen om je verhaal te vertellen een onmisbare vaardigheid. Storytelling is de krachtigste manier om je boodschap gehoord te krijgen en klanten op een authentieke manier aan te trekken.

Mensen haken nergens zo graag bij aan als bij een goed verhaal. Storytelling verbindt en in deze Masterclass ervaar jij dat storytelling het verschil gaat maken voor jouw bedrijf.. en voor jezelf.

Want het echte verhaal van jouw bedrijf zit in jezelf. Daar zit het leven, de passie, de ervaring. Veel zelfstandige professionals kampen met een belangrijk vraagstuk. Wie ben ik? Wat drijft mij? Waar wil ik heen? Wat is mijn verhaal?

Of het nu gaat om grote leiders, corporate bedrijven of je eigen zelfstandigheid met producten of diensten, we verlangen allemaal naar een geloofwaardig verhaal dat in lijn ligt met je eigen waarden.

Programma

7 juni 2017 – Jaarbeurs Beatrixgebouw 2e verdieping, zaal 219

Inhoud

In de Masterclass Storytelling leer je hoe:

  • jouw verhaal de basis van je onderneming wordt
  • je mensen aan jouw verhaal verbindt
  • je door jouw verhaal persoonlijk te maken een sterkere band met je klanten opbouwt en meer nieuwe klanten aantrekt
  • storytelling zowel jezelf als de mensen om je heen inspireert en blijft inspireren!

Datum / Tijd

  • 19.30 – ontvangst deelnemers koffie/thee
  • 20.00 – aanvang masterclass
  • 20.45 – pauze (15 min. met iets lekkers)
  • 22.00 – einde masterclass en aansluitend een netwerkborrel

Kom jij ook?

fireshot-capture-45-over-yvette-http___www.yvettetick.nl_overyvette

Met Storytelling Expert

Yvette Tick

Yvette Tick is als Chief Storyteller afgestudeerd aan de Storytelling Academy, universitair afgestudeerd Musicoloog (MA), een ervaren docent, trainer en coach. Ze maakt deel uit van en werkt samen met een bloeiend netwerk van storytellers, trainers, organisatieadviseurs en bestuurskundigen.

Haar werk is gebaseerd op het gedachtegoed van o.a. Carl Jung, Joseph Campbell en Ludwig Wittgenstein. Ze is associate van Storytelling People: www.storytellingpeople.nl, schrijft voor verschillende platforms artikelen en blogs en is spreker/trainer bij diverse evenementen.

fireshot-capture-46-yvette-tick-http___www.yvettetick.nl_

Ben je even ‘out of office’ en kan je er niet bij zijn?

Niet getreurd. Er zullen nog meer workshops en masterclasses komen! Als je hieronder je mailadres achterlaat, sturen wij jou direct een bericht wanneer er nieuwe workshops, trainingen, events op de planning staan.

Stuur ons een bericht: