De uitdaging van.. Lex Blomsma

Lex Blomsma

Wat zijn jouw sleuteleigenschappen?
Dat zijn absoluut mijn kennis en ervaring in techniek en creativiteit. Bij het ontwikkelen van websites en jezelf profileren op social media heb je beide nodig. Meestal heb je hiervoor een designer en iemand voor de back-end techniek nodig. Dat kan ik allebei! Dat maakt me flexibel, geïnteresseerd in mensen en techniek en zeker ervaringsdeskundig.

Op welke momenten geef je jezelf er flink van langs?
“Als eenmansbedrijf moet je er voor oppassen dat je niet in je eigen bubble aan het werk gaat. Je moet acquisitie en verkoop inplannen. Je moet dat moment niet afwachten, maar actief de markt op om jezelf te presenteren om klanten te zoeken. Dat was nieuw voor mij, omdat ik nooit een commerciële functie heb gehad. Ik moest mezelf wel af en toe een schop onder mijn kont geven om actief te gaan verkopen.”

Wat is je doel?
Het is mijn doel om andere mensen te helpen succesvol met hun website te zijn. Op dit moment hoef ik niet per se groter te worden. In de toekomst zou ik met een jonger iemand willen samenwerken om hiermee een groter publiek aan te spreken.

Lex Blomsma
http://3dwebfx.nl

Helpt ondernemers/ zzp’ers met het maken van een website om zich online te presenteren en goed vindbaar zijn en blijven.

0Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search