De uitdaging van zzp’er…Jacqueline Romkes

GEKNIPT EN GESCHOREN

Jacqueline Romkes

Wat heb je met … haren?
“Toen ik jong was heb ik ontdekt dat ik de vacht van een pony kon verbeteren door het gebruik van druppels Bach bloesem. Dit heeft bij mij een passie ontketend waarbij ik mensen doormiddel van alternatieve haarmiddelen wil helpen er zo gezond en goed mogelijk uit te zien. Ik word hierbij geïnspireerd door de zeldzame dingen in het leven. Zo heb ik weleens een klavertje vier gevonden en geniet ik van de kleuren en mogelijkheden vanuit de natuur. Maar ook door de levens en beslissingen van andere mensen word ik vaak gemotiveerd.”

Hoe gebruik je social media?
“Ik ben vooral actief op Pinterest. Hier plaats ik foto’s van kapsels die ik heb gemaakt en dus als referentie gelden voor mijn werk. Facebook gebruik ik voor het promoten van speciale aanbiedingen. Het is mijn doel om mijn naamsbekendheid en bijzondere werkwijze te vergroten. Door te netwerken via LinkedIn en het bezoeken van netwerkborrels wil ik mij binnen het kappersvak profileren.”

Wat is je doel?
“Een mooie combinatie aanbieden van het werk als kapster en een online aanbod van ondersteunende alternatieve haarmiddelen. Ik wil mezelf hierbij laten inspireren door de haarproblemen die ik meemaak in mijn werk. Door dit te combineren met bestaande feiten kan ik hierover blogs schrijven. Het gaat hierbij niet om arm of rijk, ik focus me hierbij op alle mensen die openstaan voor het leven.”

Jacqueline Romkes
www.zaqlynshaarservice.nl

Informatie en advies over het uiterlijk vanuit een alternatieve hoek. Hiermee de link leggende naar de vele mogelijkheden met betrekking tot de uiterlijke presentatie via innerlijke welstand.

De Uitdaging van is een vaste rubriek in ZTalks magazine. Wil je het artikel downloaden dat kan.

 

Zelf een keer met je uitdaging in ZTalks magazine? Stuur een mail naar redactie@ztalksmagazine.nl

 

 

Over de auteur:
Owner ZTalks media / Investor / Entrepreneur | ZTalks mediagroep | RSM Erasmus Universiteit / Rotterdam School of Management | Utrecht Area, Netherlands
Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search