Het team achter ZTalks

tessa
dennis
Petro Sen
sarah
christol
shany
jal
hannah

Over ons

Er zijn al genoeg middelmatige blogs, dus er is geen enkele reden om daar nog meer middelmatigheid aan toe te voegen. Ons doel is dat jij je tijd niet meer hoeft te verspillen aan matige artikelen of workshops, maar dat onze content al jouw vragen in één keer beantwoordt.

Met het ZTalks Collectief proberen wij jullie te binden, te boeien en te bewegen. En door samen met grote partijen de juiste manier te vinden om echte waarde te creëren voor onze doelgroep en door de talenten uit de community naar voren te brengen.

Met deze principes onderscheiden onze artikelen van wereldklasse zich van de rest:

Diep onderzochte en extreem actiegerichte inhoud

Er zijn al genoeg matige blogs op het internet, dus er is geen enkele reden om nog een matige blog daaraan toe te voegen. Als wij schrijven over een onderwerp, is het ons doel dat jij niet nog meer artikelen nodig hebt, maar dat al je vragen zijn beantwoord.

Vermindert rommel

Wij schrijven voor hogeropgeleide zzp’ers. Geen goedkope artikelen, zoals “10 tips voor meer likes” of “Hoe voeg je een afbeelding toe aan je post”. Er zijn al genoeg basis artikelen en veel te weinig artikelen voor gevorderden.

Alleen slimme ondernemers

Wij werken hard om artikelen te schrijven die waarde toevoegen en jouw tijd waard zijn (zelfs al zijn ze soms lang).

Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search