Review Essentialiving Planner

Luxe planner met lekker veel schrijfruimte

In december vorig jaar vroegen we een aantal businessagenda’s aan om te onderwerpen aan een consumententest. Op dit moment hebben zeven ZTalks-medewerkers er een in gebruik. Redacteur Laura van Esveld koos voor de Essentialiving planner.

Auteur: Laura van Esveld

Stijlvol – dat was het eerste wat in me opkwam toen ik deze, niet alledaagse planner vastpakte. Onderweg doe ik een hoop digitaal, maar thuis heb ik graag een grote agenda op mijn bureau liggen waar ik in één oogopslag mijn afspraken van de week kan overzien.

Een hele week op twee pagina’s is voor mij dus echt een must. Een beetje jammer is dat de agenda niet lekker open te leggen is (zonder hem schade aan te doen). De omslag heeft een zakelijke uitstraling, niet zo meisjesachtig als je vaak met dit soort agenda’s hebt.

Ondanks dat de hele week op twee pagina’s de ruimte heeft, is er nog genoeg plek over voor to do lijstjes en extra’s. Een leuk detail zijn de eettips die iedere week in de hoek genoteerd staan. Online kun je de volledige recepten ophalen en die verrassen iedere keer weer.

Wat een extra leuke feature is, is de balance creator. Je stelt richtlijnen voor jezelf op omtrent beweging, werk, voeding etc. Per week kun je die balance kort bijhouden.

essentialiving 2018 banner

Design: Stijlvol, elegant en totaal niet meisjesachtig. De tekst van binnen zou van mij iets donkerder of dikgedrukter mogen, soms is het wat lastig te lezen.

Gebruiksvriendelijkheid: Het niet lekker openklappen was voor mij een tegenvaller. Daarnaast is hij te groot/zwaar voor onderweg. De to do’s per dag, week en maand zijn wel handig.

Overzichtelijkheid: Veel schrijfruimte en een goed gebruik van de witruimte. Een hele week in een spread schept overzicht en rust.

Prijs/Kwaliteit: Je betaalt voor de essentialiving planner € 29,95 inclusief BTW. Hij voelt luxe aan en is prachtig afgewerkt. Zoek je een zakelijke planner met een professionele uitstraling die je ook privé graag in handen hebt? Dan is deze essentialiving planner zeker voor jou!

Eindcijfer: 8

Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search