Review Organizing Agenda

Eenvoudige handige taakplanner mét stickers

In december vorig jaar vroegen we een aantal businessagenda’s aan om te onderwerpen aan een consumententest. Op dit moment hebben zeven ZTalks medewerkers er een in gebruik. Redacteur Silvie Plugge koos voor de Organizing agenda.


Auteur: Silvie Plugge

Advertorial

Als ik een agenda koop wil ik geen groot formaat waarvoor ik een aparte tas nodig heb. Maar te klein is voor mij ook geen optie, ik heb geen zin in klein schrijven met steekwoorden. Ik vind het leuk om met felle kleurtjes en stickers te werken, en een overzichtelijke saaie inhoud is daarvoor wel toepasselijk.

De Organizing Agenda voldoet aan al mijn eisen, hij is ongeveer 20 cm lang en 15 cm breed, heeft maar liefst vier vellen stickers die ik erg handig vind. Aan de voor- en achterkant zit een fotomapje waar je je foto’s in zou kunnen stoppen. Wat ik in principe niet nodig vind, maar in dit geval is de voorkant van de agenda was wel erg saai. Een afbeelding van een witte woonkamer met wat vaag meubilair, alsof het uit een Ikeablad komt. Ik heb de harde voorkant weg geknipt (wat makkelijk ging door de ringband), en een eigen afbeelding in het fotomapje gestopt als voorkant.

Design: Kan echt anders! De voorkant past helemaal niet bij een agenda. Dan liever nog een effen kleur dan een nietszeggende woonkamer.

Gebruiksvriendelijk: Goed mee te nemen in een kleine rugtas, en niet al te zwaar. De ringband zorgt ervoor dat je er makkelijk iets uit kan scheuren. Jammer dat er geen opbergruimte is voor briefjes, kaartjes en andere spulletjes.

Overzichtelijkheid: De maanden en dagen goed aangegeven met per maand een taakplanner, wat zeer handig is om op te schrijven wat je die maand wilt doen en hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

Prijs/kwaliteit: 15,- euro voor een handige simpele agenda met een grote hoeveelheid stickers vind ik het heel goed te doen.

Eindcijfer: 7,6

De Organizing Agenda
https://www.plan-point.nl/product/organizing-agenda-2018/

0Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search