Review Vrolijk Business Agenda

In december vorig jaar vroegen we een aantal businessagenda’s aan om te onderwerpen aan een consumententest. Op dit moment hebben zeven ZTalks medewerkers er een in gebruik. Ivan Sen koos voor de Vrolijk Business Agenda.

Auteur: Ivan Sen

Advertorial

Ik vind dat de agenda er verzorgd en netjes uitziet. Door de zachte kleuren is het geen opvallende en schreeuwende agenda, dat bevalt me erg. Het formaat is prima, ik had hem zelf liever een tikje kleiner gehad zodat je hem makkelijker kan meenemen.

Het gebruik

Qua gebruiksvriendelijkheid ben ik wat minder enthousiast. Dat komt voornamelijk omdat er in de agenda te weinig plek is voor aantekeningen. Ik kan moeilijk alle dingen opschrijven die ik tussendoor nog moet doen. Maar de tijdsindeling vind ik wel handig. Zo kan je goed alles inplannen.

Bijzonderheidje

De agenda heeft nog een bijzonder concept; de Ginkgo Biloba, de op één na oudste Ginkgo boom van Nederland. Hij staat in de Hortus van Harderwijk en de makers van de agenda hebben er vanuit hun studio iedere dag zicht op. De herfstblaadjes van de boom werden gebruikt voor de cover

vrolijk agenda

Indeling

Een helder weekoverzicht met ruimte voor wekelijkse notities, een dankbaarheidsreminder per week, quotes over natuur, inspiratie, ontwikkeling, spiritualiteit en geluk, een katern met notitiepagina’s, prachtig rustig (natuur)beeld.

Design

Verzorgd en met zachte kleuren en goudfolie op de cover. Verder is het papier luxe getint en lekker dik, zodat het niet doorschijnt.

Gebruiksvriendelijk: Door de bindmethode blijft hij goed openliggen en is daardoor makkelijker beschrijfbaar. Wat ik handig vind is de opbergpocket achterin (in parelmoer drukinkt). Ook met leeslint en dichtbind elastiek. Waar hij niet aan voldeed: te groot, weinig ruimte voor aantekeningen. Voor iemand met een rustig leven zal ik hem aanbevelen aangezien hij mooi is en duidelijk.

Overzichtelijkheid: De indeling qua dagen is prima. Gewoon duidelijk.

Prijs/kwaliteit: Maar € 8,95. Dat is hij meer dan waard.

Eindcijfer: 8,5

 

Vrolijk Business agenda, € 49,95
www.vrolijkfabriek.nl

0Shares
Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search