Dé Storytelling Seminar van 2017

Bouw jouw story samen met storytelling-expert, Yvette Tick!

Met speciale gast – Ali B

7 juli | Theater Figi Zeist

Koop je ticket

ZTalks Uitverkocht

De Magie van Storytelling…

Storytelling is een oude wijsheid, die vandaag de dag overal wordt ingezet voor nieuw leiderschap. Ook jij hebt verhalen in je waarmee je meer impact kunt maken, meer klanten kunt aantrekken en je missie in de wereld kunt zetten. Op dit seminar leer je praktisch en met een vleugje magie hoe je dat doet.

Heb jij het gevoel dat er een verhaal in je zit? Over waarom jij doet wat je doet? Zou je dat authentieker en met meer impact willen vertellen? Jouw verhaal is je grootste kracht. Het is waar mensen automatisch op aanhaken. En op deze dag leer je waar de magie in jouw verhaal zit.

Je leert hoe je deze kennis gebruikt om een diepere verbinding met anderen te maken: je klanten, je collega’s, de mensen om je heen.

De gasten die ik op het podium heb uitgenodigd doen dan ook veel meer dan enkel maar spreken. Ze inspireren je niet alleen: ze dagen je ook uit. Zij hebben hun verhaal inmiddels bij duizenden, soms zelfs miljoenen bekend gemaakt en leven het leven volgens hun eigen verhaal. Dan is nu de vraag… ben je er klaar voor om je eigen verhaal te maken?

Koop je ticket

ZTalks Uitverkocht
Ali B

Ali B

Muzikant en ondernemer

Vrijdag 7 Juli

Theater Figi, Zeist

Het Storytelling Seminar vindt plaats in het prachtige Figi Theater in het centrum van Zeist. Het theater beschikt over een eigen parkeergarage en diverse OV haltes voor de deur.

Aanvang seminar: 10:00u, einde 17:00u.

Figi Theater
fireshot-capture-45-over-yvette-http___www.yvettetick.nl_overyvette

Met Storytelling Expert

Yvette Tick

Yvette Tick is als Chief Storyteller afgestudeerd aan de Storytelling Academy, universitair afgestudeerd Musicoloog (MA), een ervaren docent, trainer en coach. Ze maakt deel uit van en werkt samen met een bloeiend netwerk van storytellers, trainers, organisatieadviseurs en bestuurskundigen.

Haar werk is gebaseerd op het gedachtegoed van o.a. Carl Jung, Joseph Campbell en Ludwig Wittgenstein. Ze is associate van Storytelling People: www.storytellingpeople.nl, schrijft voor verschillende platforms artikelen en blogs en is spreker/trainer bij diverse evenementen.

fireshot-capture-46-yvette-tick-http___www.yvettetick.nl_

Koop je ticket

ZTalks Uitverkocht
Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search