Hét collectief voor hogeropgeleide zzp’ers

Gratis ZTalks lidmaatschap voor Uniforce professionals

Uniforce professionals

Advertorial

Als zelfstandig ondernemer werken voor wie je wilt, zolang je wilt. Het kan met de ondernemersvorm van Uniforce, de DUBV. Elke opdracht is mogelijk, zonder risico. Met zekerheid voor zelfstandig professional, opdrachtgever en intermediair.

Ook in 2017 succesvol blijven samenwerken met je opdrachtgever

Het kan met de Declarabele Uren BV, de DUBV, van Uniforce. De ondernemersvorm voor professionals die zelfstandig en met alle vrijheid willen ondernemen en/of de zekerheid wensen van het sociale stelsel. Hoe dat precies werkt? Je leest het hier.

Ondernemersvorm voor zp’ers

Uniforce biedt al 17 jaar een ondernemersvorm aan waarbij je een sociaal verzekerd werknemer bent binnen de DUBV die je samen met Uniforce opricht. Je kunt werken voor wie je wilt, zolang je wilt. Elke opdracht is mogelijk, zonder risico vanuit de wet DBA. Jouw opdrachtgever heeft 100% garantie dat hij geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft te betalen. Bovendien heb jij, als werknemer binnen je eigen DUBV, inkomenszekerheid dankzij het sociale stelsel.

Belastingdienst & UWV erkend

Werken vanuit de DUBV is erkend en goedgekeurd door de Belastingdienst en het UWV. Daarnaast neemt het ook risico’s voor jou weg, omdat je als werknemer binnen de DUBV terug kunt vallen op het sociale stelsel (uitkering bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid).

Kosten Uniforce Professionals

Als Uniforce professional betaal je maandelijks een vast bedrag voor de conceptkosten á €170,-. Of een DUBV bij je past hangt af van vele factoren. Onze consultant bespreekt deze graag met je. In het intakeproces worden deze factoren eveneens besproken, zodat je van tevoren goed geïnformeerd bent.

zzp ondernemen uniforce
Uniforce
Bekijk de video: ‘Werken voor wie je wilt, zolang je maar wilt.’

Whitepaper: Succesvol samenwerken met zp’er en opdrachtgever

In deze gratis whitepaper:

  • Checklist arbeidsovereenkomt/ondernemerschap
  • Succesvol (blijven) samenwerken met je opdrachtgever
  • Overzicht beschikbare arbeidsvormen

Blogs

Stabiliteit

Blog: Marita de Bondt

Switchen of stabiliteit?

WW / WIA

Blog: Marita de Bondt

ZZP en Sociale zekerheid

9Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search