Workshop

ZEN & Ondernemerschap

Experience ZEN

Workshop speciaal voor ZZP-ers en ondernemers.
13 oktober 2017 | Jaarbeurs Utrecht

Deelname vanaf 5 euro p.p.

Inspiratie door Zen-boeddhisme…

Zen en ondernemerschap – Hoe kun je steeds weer opnieuw fris tegen de zaken aankijken? Men verwacht nu eenmaal innovatieve Ideeën en een energieke aanpak. Ook voor je eigen werkplezier en (zakelijke) ontwikkeling is dit belangrijk.

We leven in een haastige wereld vol digitaal verkeer. Vaak weten we wel hoe we lichamelijk moeten ontspannen, maar mentaal is een ander verhaal. Hoe vind je de uit-knop voor je gestresste hoofd? In deze workshop leer je, maar vooral erváár je, in drie kwartier wat ZEN-meditatie voor je zou kunnen betekenen als zzp’er. Niet zweverig, maar praktisch en toepasbaar. Na afloop is er tijdens de borrel gelegenheid om vragen te stellen.

Wat is ZEN meditatie?

Door zen meditatie leren we onze eigen geest beter kennen. Je ontdekt dat je daardoor steeds minder gedomineerd wordt door jouw gedachten en gevoelens. Immers, gedachten en gevoelens komen en gaan. Je leert dat je niet je gedachten en gevoelens bent. Dit geeft meer rust en helderheid.

Het hier en nu is het kostbaarste wat je hebt. Sterker nog, het is het enige wat je hebt. Zen meditatie geeft je handvatten om zo volledig mogelijk aanwezig te zijn bij wat je nu aan het doen bent.

Dit klinkt misschien ietwat mysterieus en dat is het eigenlijk ook wel. Maar door regelmatig te mediteren, kunnen je iets meer in contact komen met dat mysterie. Daar hoef je verder niks speciaals voor te doen. Het gaat gewoon vanzelf.

Deelname vanaf 5 euro p.p.

ZEN meditatie

ZEN

meditatie

Datum: 13 oktober 2017

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Aanvang: 16.00 uur

Maak kennis met ZEN meditatie

  • Ervaar dat Zen zeer concreet en direct toepasbaar is
  • Onderzoek het tijdens de ZEN workshop voor ondernemers
  • Laat je inspireren door het gedachtengoed van zenboeddhisme

Aanvang sessie: 16:00, einde 17:00 uur

Ming Zen centrum
John de Weerdt

Met ZEN monnik

John de Weerdt

John (57) weet met humor over Zen te vertellen en is in staat om een brug te slaan tussen Zen en het dagelijkse leven van ondernemende managers.

Hij is ingewijd als zenmonnik door Nico Tydeman (Sensei) en is leerling van Willem Scheepers (Sensei).   Hij is zen meditatie leraar bij Zentrum in Utrecht en Ming Zen Centrum in IJsselstein.

Wat deelnemers zeggen over John

..zo helder, simpel, met humor ook en met een consistente, zuivere boodschap.”

.,.bijzonder veel geleerd en genoten van jouw mooie manier van overdragen

Bedankt voor de inspirerende lessen.

Ming Zen centrum
Stuur ons een bericht:

Start typing and press Enter to search