Moneymonk partner ZTalks
Ztalks 1ste Keuze
★★★★★ 9.2

Online boekhouden voor Starters, ZZP'ers & MKB'ers! Boekhouden in begrijpelijke taal en zonder gedoe! All-in-one: Facturatie, Bankkoppeling & Btw-aangifte, inclusief iOS en Android App! meer info

Proefperiode: 30 dagen gratis
Ztalks aanbieding 12 maanden 25% korting van € 20,00 voor € 15,00
Vanaf €15,00
  • 4x als beste getest
  • Online factureren
  • Laat klanten betalen met iDEAL
Bekijk nu

Boekhoudsoftware

Veel ondernemers besparen op een boekhouder, omdat ze denken het zelf te kunnen. Met alle boekhoudprogramma’s die er tegenwoordig op de markt zijn, is het immers een koud kunstje om je eigen administratie te doen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat een goede boekhouder geld voor je verdient. Hij of zij kan je vertellen of het raadzaam is om een bepaalde investering te doen (bijvoorbeeld omdat je dan nét wel gebruik van een bepaalde aftrekpost kunt maken) en kan je adviseren of het wel of niet slim is om bijvoorbeeld gebruik te maken van bepaalde belastingregelingen, zoals de nieuwe KOR. Dit zijn zaken waar een boekhoudprogramma je geen uitsluitsel over kan geven. Maar goed, deze redacteur is de echtgenote van een belastingadviseur en ik heb wellicht makkelijk praten, want ik hoef de portemonnee niet te trekken voor wat fiscaal advies.

Desalniettemin zie ik ook in dat een boekhoudprogramma juist heel waardevol kan zijn als je (nog) geen grote investering in een boekhouder wilt doen of als je je administratie kant en klaar wilt aanleveren. Daarom vind je hieronder een selectie van boekhoudprogramma’s die het ondernemen net even iets makkelijker maken.

3Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search