Kortingen

Ben jij ook zo dol op voordeeltjes? Wij zochten een aantal handige kortingen voor je uit waar je echt iets aan hebt, ook als je niet direct met je bedrijf bezig wilt zijn. Dit kunnen kortingen zijn waar je specifiek als ondernemer iets aan hebt, zoals kortingen op je betaalpakket bij de bank of kortingen voor je kantoorinrichting, maar ook voordeeltjes die niet direct een link hebben met jouw onderneming, maar ervoor zorgen dat jij als mens lekkerder in je vel zit. Denk dan bijvoorbeeld aan een korting op een tijdschriftabonnement of sportgerelateerde kortingsacties.

Stella.nl

Trek er lekker op uit op je nieuwe elektrische fiets. Bij Stella.nl krijg je nu tot wel 35% korting op alle geselecteerde e-bikes.

123Tijdschrift.nl

Geniet jij er ook zo van om in je vrije tijd wat te bladeren door een tijdschrift? Bij 123Tijdschrift.nl vind je veel tijdschriftabonnementen met korting en als je je registreert voor de nieuwsbrief, krijg je nog eens €5 extra korting op een abonnement.

KNAB

Het eerste jaar 50% korting op je zakelijke rekening bij KNAB.

We kunnen ons voorstellen dat je er soms ook behoefte aan hebt om even niet met je bedrijf bezig te zijn. Daarom zochten we deze kortingen voor je uit, zodat je ook in je vrije tijd kunt profiteren van voordeel.

Toner Products Nederland

Bespaar tot 70% op je printkosten.

Huurtoeslag.nl

Bereken eenvoudig je recht op huurtoeslag. Blijkt dat je recht hebt op huurtoeslag of dat er nog iets gewijzigd moet worden, dan regelen de mensen van Huurtoeslag.nl dit voor je voor een vast en eenmalig bedrag van €29,50.

Kwebbels

Bestel een gratis kennismakingspakket met kinderboeken bij Kwebbels (je betaalt alleen de verzendkosten). Het pakket is volledig afgestemd op de leeftijd van je (klein)kind en bevat minimaal vier boeken.

Beter Horen

Zowel zakelijk als privé is communicatie van essentieel belang. Het is vervelend als de communicatie verstoord wordt, omdat je het allemaal niet goed meer kunt horen. Als je twijfelt aan je gehoor kun je bij Beter Horen een gratis hoortest aanvragen.

Blinkist

Lees je graag inspirerende boeken, maar ontbreekt het je aan tijd om dikke pillen door te werken? Met Blinkist hoor of lees je alle belangrijke punten die je uit een specifiek boek moet weten in slechts vijftien minuten. Heel handig als je bijvoorbeeld je reistijd nuttig wilt besteden. Start nu je gratis trial.

0Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search