Verzekeringen

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn mensen die zich overal voor verzekeren, omdat ze weinig risico willen nemen en er zijn mensen die verzekeringen onzin vinden en liever zelf een buffer opbouwen. Als ondernemer durf je risico te nemen, anders was je geen zelfstandige geworden, maar dat wil niet zeggen dat je bepaalde risico’s niet kunt afdekken.

Soms is het verplicht om een bepaalde verzekering, zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) af te sluiten, bijvoorbeeld voor advocaten, accountants en architecten. Anders is het met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Als je af en toe op een andere locatie werkt dan je thuiswerkplek, kan een AVB al een verstandige keuze zijn, maar verplicht is het niet. Ook productverzekeringen voor bijvoorbeeld je laptop, tablet of telefoon, kunnen je een heleboel ellende besparen. We verzamelden de gegevens van een aantal verzekeraars, zodat je zelf kunt oordelen welke verzekering het beste bij je past.

OHRA Verzekeringen

Als ondernemer heb je vaak net iets andere verzekeringen nodig dan als particulier. OHRA biedt speciaal voor zzp’ers een aantal verzekeringen, die perfect aansluiten bij je ondernemende leven. Denk aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp, een inboedelverzekering zzp, een rechtsbijstandverzekering zzp en een laptop- en tabletverzekering zzp.

Yezzer AOV

Bij Yezzer AOV vraag je in slechts 10 minuten een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aan. Yezzer is zelf geen verzekeraar, maar een vergelijker. Op de website vergelijk je de premies van verschillende verzekeraars en sluit je de verzekering vervolgens direct af. Met of zonder advies, net wat bij jou past.

0Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search