ZZP Personal Performance Training

Met Herold Dat & Inge Keltjens

In 9 maanden tijd je persoonlijke effectiviteit en ondernemerschap optimaal ontwikkelen met Herold Dat deelnemer Expeditie Robinson 2017

ZZP evets Herold Dat 2
ZZP Events Herold Dat ZTalks 1
ZZP event Herold Dat 3

Blended Learning

ZELFINZICHT EN LEREN HANDELEN VANUIT RUST EN OVERZICHT

Via onze unieke ‘Blended Learning’ methode heb je na het volgen van deze Personal Performance Training volledig helder wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent en nog belangrijker, wat het jou op zowel zakelijk en persoonlijk vlak oplevert. Dit doen we middels contactmomenten tijdens onze Events en Experiences en doe je zelf in de speciaal hiervoor ontwikkelde online leeromgeving.

Lees meer >>

Management Drives Profiel

LEER JE EIGEN STRESSOREN HERKENNEN EN DE BAAS ZIJN

Persoonlijk leiderschap begint met inzicht in jezelf. Word je middels de uitgebreide Management Drives test bewust van je eigen kracht en valkuilen. Herkennen en erkennen, dat is de stap naar oprecht persoonlijk leiderschap (bekend van reclame op radio en tv).

Lees meer >>

Team Changing Expedition

WEDERZIJDS RESPECT, VERDIEPEN, VERBINDEN EN SAMENWERKEN

Tijdens deze bijzondere en uitdagende 24-uurs expeditie nemen Herold Dat en andere professionals die weten waar persoonlijk leiderschap echt over gaat, jou en de andere deelnemers mee naar een verrassende locatie ergens in de Benelux. Deze intense afsluiter van de Personal Performance Training wil je absoluut niet missen.

Lees meer >>

Samenwerking Team Changing Event & ZTalks media

Herold Dat, co-founder Team Changing Event, was één van de vier onbekende Nederlanders die in 2017 meedeed aan Expeditie Robinson. De ex-militair uit Asten heeft zich als ‘echte survivor’ bewezen op het Robinson eiland.

Echte leider

In het dagelijks leven draagt hij als zelfstandig ondernemer zijn kennis over discipline, zelfredzaamheid en reflectie over op anderen. Het is zijn persoonlijke missie om al zijn inzichten te delen. Dit doet hij vanuit Team Changing Event, een samenwerking van Doeltalent (Inge Keltjens) en DatvoorU (Herold Dat). Samen verzorgen ze bijzondere trainingen en expedities voor ZZP’ers, ondernemers en andere professionals in het bedrijfsleven.

Benieuwd geworden?

Vraag informatie aan

Wij zijn trots op ons werk

Deze partners hebben het al ervaren

Logo craft education ZTalks events
ZTalks logo speakers academy

Speciale ZTalks Actie

Het traject is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers, die zichzelf continue willen verbeteren en daarmee zijn/ haar ondernemersmogelijkheden wil vergroten.

Het programma bestaat uit 4 Experiences, 3 Events, 1 Expedition en 4 online-training modules.

Alle bijeenkomsten zijn groepsbijeenkomsten van min. 12 mede ZZP’ers.

De prijs is een totaalprijs inclusief alle Experiences, Events, Expedition, drank (water, koffie, thee) tijdens trainingen, 1 overnachting tijdens de Expedition met ontbijt, lunch en BBQ, 2 boeken en een MD-profiel.

Vraag de uitgebreide informatie aan.

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

112Shares
Stuur ons een bericht:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search